Gama HORECA

Produse recomandate pentru sectorul Restaurant, Hotel, Cafenea.

Carraro 1927 3kg

Amestecul reprezintă sinteza a peste 80 de ani de Caffè Carraro de calificare și experiență în arta cafelei espresso italiene. Acesta este realizat dintr-o selecție de opt dintre cele mai bune boabe de calitate produse în fiecare an, din întreaga lume, prăjite în mod individual și amestecate imediat înainte de a fi ambalate într-o atmosferă protejată. Are o structură bine echilibrată cremoasă, compactă, persistenta, gust ciocolatiu si conținut scăzut de cafeină.

CUMPĂRĂ ONLINE

Dolci arabica 1000g

Amestec format din boabe meticulos selectate, Arabica de calitate superioară din Europa Centrală și America de Sud, Cornul Africii și India. Aroma flagranta si florala cu iasomie si trandafir, aroma completă cu accente dulci puternice.

CUMPĂRĂ ONLINE

Tazza d’Oro 1000g

Rezultatul multor ani de cercetare și experiență în industrie, contine 8 tipuri de cafea Arabica 90% si 10% soiuri de Robusta. Acest amestec a fost un favorit în cafenele de zeci de ani datorită proprietăților sale minunate, cremoase, compacte și persistente, aromă de fructe, parfumata și un gust catifelat.

CUMPĂRĂ ONLINE

Crema espresso 1000g

Este un amestec special creat de Arabica dulce din America Centrală, împreună cu cele mai bune calitati de Santos din Brazilia.

CUMPĂRĂ ONLINE

Super bar 1000g

Super Bar este o cafea foarte bine definita, corpolenta, cu o aromă parfumată de cafea prăjită, fină, cremoasă si extrem de compacta. Gustul evocă arome atractive rotunjite și catifelate.

CUMPĂRĂ ONLINE

Olandesino box 100 buc

Carraro Olandesino este un preparat de ciocolată cu un parfum inconfundabil. Atunci când vremea începe să se răcească, fiecare moment este potrivit pentru a savura o ceașcă minunata de Olandesino singur, cu prietenii sau pur și simplu cu familia.
100 buc. x 25 g
CUMPĂRĂ ONLINE

Miere poliflora

stick 15g