Produse recomandate pentru consumul de cafea acasa.
India 250g cafea macinata
După recoltare este singura cafea supusa dublu procesării: primul pas prin care cafeaua este expusa la umiditatea vânturilor musonice timp de săptămâni, iar la apoi ușor afumata cu arome tipice exotice din est, de ierburi aromatice cu gust unic, picant. În pofida impactului inițial neobișnui, picantul lasă o senzație de gură curată.
Guatemala 250g cafea macinata
Cele mai apreciate cafele din Guatemala sunt cultivate în districtul Antigua la altitudini de 1600 m până la 2000 m deasupra nivelului mării. Micii producători la scară încă mai folosesc sistemele tradiționale de cultivare, recoltare și procesare a boabelor de cafea. Rezultatul este o cafea excelenta cu arome florale in ceasca si indiciu ocazional de mirosuri de plante medicinale alpine. Foarte dulce – tonifiata si ciocolatie ; corp plin și cu cea mai ușoară aciditate.
Ethiopia 250g cafea macinata
Cafea cultivată în partea de sud a țării în sol vulcanic, la o altitudine de 1300 m până la 2100 m deasupra nivelului mării. Aceasta este cafeaua cea mai parfumata din lume, cu note de iasomie si trandafir. Foarte dulce în ceasca, cu corp mediu și siropos.
Costa Rica 250g cafea macinata
Cafea cultivată în regiunea Tarrazu, la o altitudine de 1500 m deasupra nivelului mării, unde solul și clima creează condiții ideale de creștere. Prelucrarea umedă urmată de sortare mecanizata si apoi manuală, dezvoltă un gust curat, dulce și ușor acid în ceașcă, corp de lumină și bogata aromă florala.
Colombia 250g cafea macinata
Columbia este al doilea mare producator de cafea Arabica, după Brazilia, dar aceasta calitate este mai dulce și definită în mod obișnuit ca „Suave”. Cultivata în regiunea Medellin, se prezinta ca delicata si dulce în cupa, cu un corp de lumină aromat. Notele de top cu o aciditate tonifiat scăzută fac din această cafea momentul perfect pentru consumat in orice moment al zilei.
Brasile 250g cafea macinata
Cafeaua este cultivată în regiunea Alta Mogiana din statul Sao Paolo, la o altitudine de 600 m deasupra nivelului mării. Grija folosită în cultivarea, recoltarea și prelucrare acesteia, a condus la câștigarea titlului de cafea „Specialitatea Strict Soft”. Dulce în cupa, dar nu exagerat, de multe ori cu note de nuc și un parfum de pâine prăjită. Aceste caracteristici o face ideal pentru băut, în orice moment al zilei.
El Salvador 250g cafea macinata
Cultivate în zona Santa Ana, spre Guatemala, la o altitudine de peste 1500 m deasupra nivelului mării, boabele, cu o frumoasă culoare verde-albăstruie sunt spălate și sortate manual. Are o structură bine echilibrată, cu un amestec excelent de dulceață, corp mediu, aciditate ușoară și parfum. Acesta încorporează practic toate caracteristicile principale ale cafelei din America Centrală.
Kenya 250g cafea macinata
Cultivate pe pantele munților la o altitudine de 2000 m deasupra nivelului mării, într-un climat bland, constant, această cafea se recoltează manual, în mai multe treceri succesive, înainte de a trece printr-o prelucrare umedă. Amestecul cu gust bogat si aromă de fructe este corpolent, cu aciditate pronunțată.
1927 Espresso Specialty 250g boabe
Amestecul 1927 reprezintă sinteza de peste 80 de ani a Caffè Carraro de calificare și experiență în domeniul italian de cafea espresso. Acesta este realizat dintr-o selecție de opt dintre cele mai bune cafele de calitate produse în fiecare an, din întreaga lume, prăjită în mod individual și amestecate imediat înainte de a fi ambalate într-o atmosferă protejată.
1927 Espresso Specialty 250g macinata
Amestecul 1927 reprezintă sinteza a peste 80 de ani a Caffè Carraro de calificare și experiență în domeniul italian de cafea espresso. Acesta este realizat dintr-o selecție de opt dintre cele mai bune cafele de calitate produse în fiecare an, din întreaga lume, prăjită în mod individual și amestecate imediat înainte de a fi ambalate într-o atmosferă protejată.
BIO Organic Coffee 250g ground
Născute din natura perfectă, cultivate în zonele necontaminate, fără a fi tratate cu produse chimice (îngrășăminte, erbicide, fungicide, insecticide, pesticide) sau a organismelor modificate genetic (OMG). BIO line Caffe Carraro este atât de specială, datorita caracteristicilor gustative ale produselor, și culturii de producție.